Peaks

Jettie: houdt alle ballen in de lucht

20 november, 2020 - door Doris

3 min

Na een carrière als professioneel volleybalster in het zonnige Italië, kwam Jettie na elf jaar terug naar Nederland. Ze houdt nu iets langer dan een jaar bij Peaks de ballen in de lucht. Ze regelt letterlijk alles op kantoor zodat iedereen kan doen wat ‘ie moet doen. In deze blog stellen we teamspeler Jettie aan je voor.

Hoe ben je bij Peaks terecht gekomen?

“Voor Peaks werkte ik bij een best groot bedrijf. En daarvoor heb ik elf jaar mijn geld verdiend als professioneel volleybalster. Uit die wereld ken ik Elke (een bevlogen Peaks collega) en zij heeft me vorig jaar geïntroduceerd aan Peaks. Ik was meteen enthousiast en de switch was snel gemaakt.”

Hoe ziet je werkdag eruit?

“Normaal gesproken wordt er op kantoor best veel aan me getrokken door collega’s, dat is nu anders. Nu hoef ik geen lunch te regelen of dingen zoals opladers te bestellen voor op kantoor, maar ik probeer er nu op afstand voor iedereen te zijn. Toen in maart bleek dat we langer dan twee weken thuis zouden werken, heb ik gepeild wat iedereen thuis nodig heeft om zijn werk goed te doen en zijn we bureaustoelen gaan langsbrengen. Laatst bereikten we de mijlpaal van 100.000 Peakers. Om dat te vieren mocht ik iedereen blij maken met een zelf-appeltaart-bakken-pakket.”

Hier kent iedereen elkaar van gezicht en als stagiair kun je zo een praatje maken met de baas

Zelf ook gaan beleggen?
Beginnen is makkelijker dan je denkt

Download PeaksDownload Peaks

Wat zou je doen in een ander universum?

“In een ander universum had ik misschien wel gewoon een studie gedaan na mijn VWO. Ik heb altijd een zwak gehad voor taal, dus wellicht was ik Nederlands gaan studeren.”

Wat vind je het leukst aan werken bij Peaks?

“Peaks is een heel stuk kleiner dan het vorige bedrijf waar ik werkte en dat vind ik heel leuk. Hier kent iedereen elkaar van gezicht en als stagiair kun je zo een praatje maken met de baas. Dus niet alleen de app zelf is toegankelijk, maar het bedrijf ook. Je ziet gewoon dat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zijn werk en trots is op dat de app zo goed ontvangen wordt. Dit alles bij elkaar maakt het voor mij superleuk om mijn werk te doen.”

Beleg je zelf ook?

“Toen ik volleybalde verdiende ik best goed en gaf ik ook veel geld uit. In Italië is het bijna onmogelijk om niet vaak uit eten te gaan, de Italiaanse keuken is gewoon te lekker. We waren jong en het was gezellig, dus we gingen ook regelmatig op stap. Gelukkig sport je alles wat je eet en drinkt er ook weer snel af! Ik was me er wel van bewust dat ik niet altijd dit salaris zou hebben en zette regelmatig geld opzij. Toendertijd heb ik overigens niet belegd. Een paar jaar geleden heb ik wat Bitcoin gekocht, maar ik beleg pas serieus sinds ik bij Peaks werk. En ik heb een eigen huis gekocht, dat is ook een soort van belegging.”

Wat doe je het liefst in het weekend?

“Mijn vriendin en ik houden allebei van wandelen, daarom heb ik haar dit jaar nieuwe wandelschoenen gegeven voor haar verjaardag en gaan we er bijna iedere weekend op uit. Soms de stad in, maar liever naar het strand of naar een bos.”

Dit delen

Over Doris, de auteur

Het liefst schrijft Doris alles op rijm. Ze gelooft in minder is meer en houdt van een flauwe grap op zijn tijd. Doris kan niet alleen leuk (en bondig) schrijven, ook maakt ze veel van de illustraties bij de artikelen op de Peaks blog.

Misschien is dit ook wel iets voor jou:

Peaks4 min

Tom Arends: algemeen directeur van Peaks

02 juli, 2018 - door Doris
Peaks5 min

Even reëel: hoeveel kan beleggen met Peaks je opleveren?

05 april, 2019 - door Doris

Up is de blog van Peaks, een app waarmee je heel gemakkelijk kunt beleggen. Hier, op onze blog, schrijven we over van alles wat met geld, beleggen en financiën te maken heeft. Voor onze Peakers, maar ook voor iedereen die het leuk en interessant vindt!

Heb je Peaks nog niet op je telefoon? Download de app (en probeer ‘m de eerste maand gratis!)

Deze website wordt beheerd door Peaks BV. Peaks heeft een vergunning van de AFM en is gevestigd op de Schipluidenlaan 4 te Amsterdam. Met beleggen neem je altijd wel wat risico. Weet dat de waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.