PeaksBlogInterviewsPersonal trainer Zacharias (24): "Geld is niet het belangrijkste”

  Interviews

  Personal trainer Zacharias (24): "Geld is niet het belangrijkste”

  07 juni, 2017 - door Floor

  2 min

  Zacharias is personal trainer in Amsterdam. Na drie jaar in een kantoorbaan besloot hij in het diepe te springen en voor zichzelf te beginnen. 

  “Ik heb een jaar in de verzekeringsbranche gewerkt. Ergens in een stoffig kantoortje zat ik alleen maar achter een computer. Vreselijk vond ik dat, er zat nul komma nul gevoel in. Toen besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. De combinatie van sporten en mensen verder helpen, daar word ik gelukkig van.

  Het begon drie jaar geleden met bootcamp geven aan twee meisjes in een park. Na een tijdje huurde ik een sportschool in Oost, en sinds januari heb ik nu mijn eigen bedrijf. Als personal trainer help ik anderen om hun sportieve doelen te bereiken. Iemand die steeds weer zijn grenzen verlegt, en dat ik daaraan kan bijdragen: dat is waar ik voor leef.

  Om zelf iets te beginnen heb je vooral jezelf nodig

  Zelf ook gaan beleggen?
  Beginnen is makkelijker dan je denkt

  Download PeaksDownload Peaks

  Mensen zijn vaak bang om een eigen bedrijf te beginnen, en te doen wat ze écht leuk vinden. Ze denken dat ze heel veel geld moeten hebben om iets op te zetten. Dat vind ik onzin, je hebt vooral jezelf nodig. Neem nou de vloer in mijn gym. Die moest ik eigenlijk in één keer ophoesten. Omdat me dat niet lukte ben ik met de leverancier gaan praten. Hij had begrip voor mijn situatie en liet me in termijnen betalen. Geld is niet het belangrijkste, als je maar creatief bent en je charme gebruikt.”

  Dit delen

  Over Floor, de auteur

  Ingewikkelde beleggingsmaterie? Floor duikt er zo in. En in een handomdraai tovert ze moeilijke stof om in een gezellig stuk. Als ze mocht kiezen, interviewde ze de hele dag mensen over hun geld, werk en leven.

  Misschien is dit ook wel iets voor jou:

  Beleggen4 min

  Onlogisch: hoe geld en gevoelens invloed hebben op elkaar

  03 oktober, 2019 - door Alexandra

  “Tot m’n 38ste niets opgebouwd, toch op m’n 55ste met pensioen”

  05 maart, 2019 - door Floor

  Je bent op de blog van Peaks, een app die beleggen makkelijk maakt. Hier vertellen we van alles over beleggen, geld en financiën, bedoeld voor iedereen die beleggen interessant vindt – of je nu Peaks-klant bent of niet.

  Gebruik je Peaks nog niet? Download dan nu de app en betaal de eerste 3 maanden geen Peaks-kosten. 

  Deze website wordt beheerd door Peaks BV. Peaks heeft een vergunning van de AFM en is gevestigd op de Leidsestraat 32 C te Amsterdam. Met beleggen neem je altijd wel wat risico. Weet dat de waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.